Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Yoga Magazin

Starea de geniu poate fi trezita prin practica yoga
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Starea de geniu poate fi trezita prin practica yoga

Autor: colectiv redactional

 

Titlul complet: Starea de geniu poate fi trezita prin practica yoga? Exploratorii spirituali ai mintii misterioase a lui Dumnezeu
Format: 20 x 27 cm color
Numar pagini: 136
Anul aparitiei: 2012
ISSN: 1582-0750
Numar editie: 1

Care sunt resorturile cuprinderii intuitive, creative, mentale in cazul unui geniu? Se naste un asemenea om cu privilegiul marilor sale talente sau geniul este accesibil celor multi si poate fi cultivat? Cum? Ce arata istoria sinuoasa a stiintei si inventiilor? Ce ne comunica viata unui geniu ca Mihai Eminescu? Inteligenta spirituala poate fi masurata? Cum o implinim pentru a putea sa ne desavarsim launtric? Ce ne facem cu manipularea la care se deda societatea?

Editia de fata a revistei Yoga Magazin si-a pus aceste intrebari si va imbie sa raspundem impreuna. Nu doar prin lectura pe care o propune, ci prin propria noastra viata. A tuturor. Caci suntem cu totii deschizatori de drum. Suntem intemeietori ai unei noi umanitati, cu adevarat glorioase intru spirit. E nevoie de fiecare dintre noi. Este esential saltul de constiinta al fiecaruia dintre noi. Vrei sa fii un geniu?
E momentul perfect pentru asta.

Produsul este in stoc Pret: 19.00 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225

Produse similare

Newsletter

Oferte speciale