Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Lifestyle Publishing

Reiki - o metoda practica
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Reiki - o metoda practica

Autor: Mihai Albu

 

Titlul complet: Reiki - o metoda practica

Editura: Lifestyle Publishing

Format: 13 x 20 cm
Numar pagini: 400
Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-8309-90-3

Reiki: o metoda practica se focalizeaza pe aplicatiile practice ale sistemului Usui Reiki Ryoho, asa cum este predat in cadrul Scolii de Reiki®, si cuprinde:

  • un index al modurilor in care se poate aplica Reiki in anumite situatii, completat cu utilizarea Reiki in viata de zi cu zi;
  • indicatiile de dieta oferite de catre Hawayo Takata;
  • explicarea detaliata, pe planurile fizic si subtil, a fiecarei pozitii de palme, cu sugestii pentru autotratament si pentru tratamentul altei persoane;
  • aplicarea altor fatete ale acestui sistem: modalitati de aplicare si exersare a Principiilor Reiki, explicarea detaliata a ideogramei Reiki etc.

Imaginea sistemului Usui Reiki Ryoho este intregita de interviurile cu maestrii initiati direct de Sensei Takata precum si cu o istorie a sistemului fondat de Mikao Usui.

Pentru a inlesni alegerea unui practicant sau profesor de Reiki, sunt incluse intrebari si aspecte de urmarit in acest proces, precum si un glosar de termeni de specialitate. Etica practicantului de Reiki si lamurirea anumitor „legende urbane“ legate de Reiki intregesc aceasta lucrare.

Cartea se adreseaza atat publicului larg (persoane interesate sa-si faca o idee despre Reiki Traditional sau care cauta un practicant sau un profesor de Reiki), precum si practicantilor de Reiki de orice nivel (de la incepatori la profesori, de la cei care practica Reiki doar in cadru privat, in familie, pana la cei care ofera sesiuni de Reiki publicului larg).

Produsul este in stoc Pret vechi: 38.00 LEI Pret: 28.50 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225
Newsletter

Oferte speciale