Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Curtea Veche

Motive pentru a zambi
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Motive pentru a zambi

Autor: Zig Ziglar

 

Titlul complet: Motive pentru a zambi. Incurajari si inspiratie pentru calatoria pe valurile vietii

Editura: Curtea Veche

Format: 13 x 20 cm
Numar pagini: 232
Anul aparitiei: 2013

ISBN: 978-606-588-487-8

Cartea lui Zig Ziglar, Motive pentru a zambi, face parte din colectia Carti-Cheie a editurii Curtea Veche si iti ofera sfaturile de care ai nevoie, istorisiri care iti fac ziua mai buna, precum si citate pline de talc ale unor personalitati din diverse domenii. Toate acestea te vor ajuta sa ai o viziune optimista asupra vietii si a relatiilor dintre oameni, necesara pentru implinirea personala si atingerea scopurilor propuse. Fiecare dintre noi are nevoie de un cuvant bun, de sustinere, pentru a putea trece peste dificultatile cotidiene.

Cartea de fata reprezinta ajutorul spiritual de care ai nevoie pentru a te confrunta plin de seninatate cu propria existenta, deoarece transforma intelepciunea, rabdarea si umorul in aliati de nadejde pentru invingerea adversitatilor.

Zig Ziglar iti impartaseste atat propriile experiente, cat si pe cele ale altora, oferindu-ti exemple menite sa te motiveze si sa te inspire in toate aspectele vietii. Povestile emotionante despre oameni care au depasit handicapuri si dezavantaje sau care au intrecut orice asteptari in domenii din care fusesera initial exclusi ne invata adevarate lectii de viata, determinandu-ne sa revenim la ele iar si iar, pentru ca mai apoi sa le transmitem si altora, care sa le descopere, la randul lor. Nu conteaza nici de unde incepi si nici macar evenimentele prin care treci in drumul tau. Important este sa perseverezi si sa nu incetezi niciodata sa ai incredere in tine.

Produsul este in stoc Pret vechi: 23.00 LEI Pret: 17.25 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225
Newsletter

Oferte speciale