Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Daksha

Minti interconectate
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Minti interconectate

Autor: Kurt W. Mortensen

 

Titlul complet: Minti interconectate. Experiente extrasenzoriale in realitatea cuantica

Editura: Daksha

Format: 13 x 20 cm
Numar pagini: 400
Anul aparitiei: 2008

ISBN: 978-973-1965-03-1

Oare intuitia contine informatii despre evenimentele viitoare? Putem avea perceptii fara sa ne folosim de simturile obisnuite? 

Multi oameni cred ca astfel de „fenomene psihice” reprezinta talente rare sau daruri divine. Altii nici nu cred ca ele exista. Dar cele mai noi cercetari stiintifice demonstreaza ca aceste fenomene sunt reale si foarte raspândite si reprezinta o consecinta inevitabila a realitatii interconectate in care traim. 

Albert Einstein numea aceasta interconectare „actiune uimitoare la distanta” modul in care doua obiecte raman conectate in spatiu si timp, fara ca ele sa comunice intr-un mod conventional, mult timp dupa ce a avut loc interactiunea initiala. Oare starea de interconectivitate a mintii poate explica existenta capacitatilor psihice? Dean Radin, om de stiinta la Institute of Noetic Sciences, este de parere ca aceasta ar putea fi o explicatie. 

In cartea de fata, Dean Radin ne arata ca fenomenele psihice precum telepatia, clarvederea si telekinezia sunt reale, informatiile fiind bazate pe dovezi stiintifice obtinute in urma a mii de teste de laborator. Radin trece in revista originile acestor cercetari si exploreaza printre alte subiecte premonitiile colective ale momentului 11 septembrie 2001. El reveleaza realitatea fizica din spatele experientelor noastre de telepatie si spulbera miturile sceptice ce le inconjoara. 

Produsul este in stoc Pret vechi: 34.00 LEI Pret: 25.50 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225
Newsletter

Oferte speciale