Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Adantis

Legea atractiei pe intelesul tuturor
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Legea atractiei pe intelesul tuturor

Autor: Sonia Ricotti

 

Titlul complet: Legea atractiei pe intelesul tuturor. Cum sa va creati viata extraordinara pe care o meritati

Editura: Adantis

Format: 13 x 20 cm
Numar pagini: 144
Anul aparitiei: 2015

ISBN: 978-606-92318-9-0

Legea atractiei pe intelesul tuturor abordeaza intr-un mod simplu, accesibil, principiile care fac diferenta intre succes si esec, intre fericire si tristete. Despre aceasta lege universala ce determina ordinea in viata cotidiana s-a scris foarte mult in ultimii ani, in diferite lucrari care au avut in comun aceeasi concluzie: exista niste mijloace prestabilite ce contribuie la schimbarea vietii noastre, sub toate aspectele ei – social, profesional, spiritual, financiar etc. Cartea Soniei Ricotti isi atrage cititorii chiar de la primele pagini deoarece a fost conceputa sub forma unui ghid de recunoastere a credintelor (convingerilor) care ne guverneaza existenta, cu scopul de a le modifica in functie de telurile noastre. Se produce astfel o purificare la nivel energetic, o eliberare si o redescoperire a Sinelui. Deoarece atragem din Univers numai acele energii pe care le proiectam, vom reusi sa modelam evenimentele pe care vrem sa le traim.

Odata insusite si aplicate corect, principiile atractiei universale vor influenta starea de sanatate, fericirea sau relatiile. Important este sa ramanem concentrati asupra problemelor ce necesita o rezolvare imediata. De cele mai multe ori, oamenii isi pierd interesul si isi indreapta atentia asupra lucrurilor marunte, lipsite de semnificatie, iar acest lucru are efect de bumerang. Universul ne va trimite doar ceea ce am cerut.

Legea atractiei pe intelesul tuturor te va invata sa te eliberezi de gandurile si convingerile negative si te va ajuta sa parcurgi toate etapele pentru a trai viata pe care o meriti.

Produsul este in stoc Pret vechi: 23.00 LEI Pret: 17.25 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225
Newsletter

Oferte speciale