Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Curtea Veche

Intrebarile sunt de fapt raspunsuri
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Intrebarile sunt de fapt raspunsuri

Autor: Allan Pease

 

Titlul complet: Intrebarile sunt de fapt raspunsuri

Editura: Curtea Veche

Format: 13 x 20 cm
Numar pagini: 120
Anul aparitiei: 2007

ISBN: 978-973-669-388-5

De cate ori nu am auzit spunandu-se despre un agent de vanzari ca are succes pentru ca este „dotat de la natura“? Dar nimeni nu spune despre un doctor sau un inginer ca s-a nascut inzestrat de la natura. Pentru ca stim cu totii ca aceste meserii se deprind in urma unui studiu sistematic. Tot astfel, activitatea de agent de vanzari este o stiinta ce se poate invata ca oricare alta.

Allan Pease, cel mai cunoscut expert din lume in limbajul trupului, ne prezinta tehnicile uluitoare prin care puteti avea succes ca agent de vanzari. Una dintre cele mai mari provocari ale acestei meserii o reprezinta depasirea refuzului unui potential client. Daca intelegem semnalele nonverbale, invatam sa citim limbajul trupului interlocutorului, dar si sa-l folosim in mod corespunzator pe al nostru, ne dam seama ca un „nu“ inseamna de fapt un pas inainte spre reusita.

Metodele sale dovedite se pot aplica cu cele mai mari sanse de reusita in construirea unei retele de vanzari. Insa abilitatile de comunicare dobandite din aceasta carte vor eficientiza modul in care abordati orice negociere. De aceea ele pot fi folosite cu succes de persoane din mediul financiar sau de afaceri, de avocati, profesori sau asistenti sociali.

Distrati-va invatand cu Allan Pease si veti stii ca prin minune cum sa va valorificati la maximum imaginea personala.

Produsul este in stoc Pret vechi: 20.00 LEI Pret: 15.00 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225
Newsletter

Oferte speciale