Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

LUX SUBLIMA

Intrebarile cu talc ale regelui Milinda
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Intrebarile cu talc ale regelui Milinda

 

Titlul complet: Intrebarile cu talc ale regelui Milinda. Dialog intre regele Milinda si inteleptul yoghin Nagasena despre feluritele aspecte spirituale care sunt universal valabile 
Format: 11 x 16 cm
Numar pagini: 128
Anul aparitiei: 2011
ISBN: 978-973-1823-14-0
Numar editie: 1

Stapan al teritoriilor pe care se afla astazi afganistanul, grecul Milinda e consemnat de istorie intre 115 - 90 i.Hr. El discuta cu Nagasena, considerat pe atunci un fel de Dalai-Lama. Ii adreseaza intrebari la care si occidentalii de azi sunt curiosi sa afle raspunsul. Este un dialog alert, insolit. Intens si elocvent. Un dialog care exploreaza aspecte ale doctrinei si practicii budiste din perspectiva unui intelectual contrariat si deopotriva fascinat de intelepciunea pe care o descopera.

Nimic pretentios in aceasta discutie. Inteleptul Nagasena are harul de a vorbi in cuvinte simple. Cu exemple savuroase, iluminatoare. Ce se va petrece pana la sfarsit intre rege si maestrul budist? Ale cui argumente vor avea castig de cauza? Ramane sa descoperi pe masura ce te imbogatesti tu insuti cu adanca spiritualitate a acestui text de referinta.
Citeste mai mult

Produsul este in stoc Pret: 14.00 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225
Newsletter

Oferte speciale

Blog de carte