Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

LUX SUBLIMA

Fantomele de la Trianon
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Fantomele de la Trianon

Autor: Anne Moberly & Eleanor Jourdain

Titlul complet: Enigmele dezvaluite ale fantomelor de la Trianon. O uluitoare experienta de proiectie spontana in trecutul indepartat. 
Format: 13 x 20 cm
Numar pagini: 144
Anul aparitiei: 2015
ISBN: 978-973-88464-3-2
Numar editie: 1

Un caz care a starnit mare valva. O experienta socanta care a facut, la vremea ei, sa curga multa cerneala. O proiectie spontana in trecutul indepartat. Cand? 10 august 1901. Cine? Doua persoane respectabile si cu picioarele pe pamant: Anne Moberly, directoarea colegiului Sf. Hugh - Oxford si Eleanor Jourdain, directoarea unui pension de fete din Watford. Unde? La Versailles.
Aventura celor doua englezoaice este cunoscuta de parapsihologi sub numele de Fantomele de la Trianon. Cercetarile au confirmat ca este autentica suta la suta.
Aflate pentru prima oara in Paris, Anne Moberly si Eleanor Jourdain viziteaza locuri incarcate de istorie: Micul si Marele Trianon. Asista aievea la evenimente petrecute in urma cu 109 ani: ultimele clipe ale Mariei Antoaneta ca regina, inainte de revolutia care a dus-o la esafod.
Suna de necrezut? Poate. Dar si scepticii cei mai inversunati care au cercetat aceasta experienta au fost nevoiti sa accepte ca doua persoane care traiesc in acelasi moment acelasi lucru sunt o dovada demna de luat in seama ca lucrul acela s-a petrecut cu adevarat.

Produsul este in stoc Pret: 16.00 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225
Newsletter

Oferte speciale