Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

For You

Dimensiunile Paradisului
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Dimensiunile Paradisului

Autor: John Michell

 

Titlul complet: Dimensiunile Paradisului. Geometrie sacra, stiinte antice si ordinea Divina pe Pamant

Editura: For You

Format: 14 x 20 cm
Numar pagini: 269
Anul aparitiei: 2010

ISBN: 978-973-1701-81-3

 

In cartea Dimensiunile Paradisului, publicata la editura For You, John Michell descrie rezultatele cercetarii de-o viata, demonstrand felul in care acelasi cod numeric a stat la baza structurilor sacre, din timpurile stravechi pana in era crestina. In masuratorile de la Stonehenge, planul fundatiei de la Glastonbury si in orasul ideal al lui Platon si Orasul Sfant al Noului Ierusalim, descris in viziunea Sfantului Ioan, se afla stiinta si cosmologia pe care a fost fondata ordinea mondiala antica. Revelatia centrala a acestei carti este o structura a geometriei si numerelor, reprezentand ordinea esentiala a cerurilor si functionand ca o harta a paradisului.

Preotii Egiptului antic au pastrat un canon geometric, un cod numeric de armonii si proportii, pe care l-au aplicat in muzica, arte, politica si in toate institutiile civilizatiei lor. Platon, un initiat in misterele Egiptului, a spus ca acesta a fost instrumentul prin care anticii au mentinut standarde si conceptii inalte ale civilizatiei si culturii, de-a lungul a mii de ani.

John Michell a studiat la Eton si Cambridge si este cercetator si specialist deshizator de drumuri, in domeniul stiintei antice, traditionale. Este autorul a peste douazeci si cinci de carti, ce au influentat in mod profund gandirea moderna, printre care The New View Over Atlantis (O noua viziune asupra Atlantidei), Secrets of the Stones (Secrete ale pietrelor) si The Temple of Jerusalem: A Revelation (Templul Ierusalimului: O revelatie). Momentan locuieste la Londra.

Produsul este in stoc Pret vechi: 24.00 LEI Pret: 18.00 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225
Newsletter

Oferte speciale