Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Curtea Veche

Descifrarea gesturilor
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Descifrarea gesturilor

Autor: Martine Tardy

 

Titlul complet: Descifrarea gesturilor. Cum sa-ti intelegi mai bine interlocutorii

Editura: Curtea Veche

Format: 13 x 20 cm
Numar pagini: 180
Anul aparitiei: 2015

ISBN: 978-606-588-780-0

Adevarul se afla in spatele cuvintelor. Mai precis, in gesturi, mimica, aspect fizic, pozitie si intonatia vocii (insumand 93% din mesajul transmis). Atentie la limbajul corpului – nu minte niciodata!

Licentiata in grafologie si morfopsihologie, Martine Tardy preda aceste doua discipline la Lyon si la Paris. Cartile ei despre fizionomie si machiaj se concentreaza asupra descifrarii indiciilor ascunse in comportamente aparent simple, neproblematice.

Martine Tardy este membra a Societatii Franceze de Grafologie si a Societatii Franceze de Morfopsihologie. In 1992, a creat CEDP (Centre d’Étude et de Développement de la Personnalité — Centrul de studiu si de dezvoltare a personalitatii), o institutie dedicata formarii si sprijinului in recrutarea cadrelor pentru firme. Din anul 2005 este presedinta Asociatiei ECRID (écouter, comprendre, ressourcer, initier, dynamiser — „a asculta“, „a intelege“, „a revigora“, „a initia“, „a dinamiza“), care le ofera neinitiatilor posibilitatea de a descoperi stiintele umane si de a se familiariza cu acest domeniu. 

Martine Tardy ofera consiliere axata pe rezolvarea problemelor de comunicare, bazandu-se pe descifrarea trecutului si intelegerea prezentului pentru a pregati viitorul. A participat la numeroase emisiuni de televiziune si radio, a sustinut nenumarate conferinte si a reusit sa atraga atentia presei scrise asupra domeniului in care activeaza. Este autoarea cartilor J’épouse un dieu, quel Homme est-il? (2005), Pratique de Graphologie (2007), La Graphologie pratique (2009), Porte-bonheur, mode d’emploi (2010).

Produsul este in stoc Pret vechi: 23.00 LEI Pret: 17.25 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225
Newsletter

Oferte speciale