Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Curtea Veche

Cuvintele iti modeleaza creierul
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Cuvintele iti modeleaza creierul

Autor: Dr. Andrew Newberg, Mark Robert Waldman

 

Titlul complet: Cuvintele iti modeleaza creierul. 12 strategii de conversatie menite sa dea încredere, sa aplaneze conflictele si sa consolideze intimitatea

Editura: Curtea Veche

Format: 13 x 20 cm
Numar pagini: 305
Anul aparitiei: 2016

ISBN: 978-606-588-825-8

In urma cercetarilor facute – prezentate si in carti precum De ce nu dispare Dumnezeu si Cum ne schimba Dumnezeu creierul?–, Andrew Newberg si Mark Robert Waldman ne dezvaluie concluzii referitoare la modul de functionare a creierului. 

De data aceasta, e vorba de o strategie remarcabila – Comunicarea Empatica – ce le permite oamenilor sa colaboreze la nivel cerebral.

Prin 12 pasi simpli, Comunicarea Empatica schimba realmente structura creierului, contribuind la crearea unei legaturi intre oameni. In aceasta maniera unica, eliberati de neincredere si conflict, putem vorbi mai eficient, asculta mai profund, colabora fara efort si rezolva mai rapid orice problema.

Analizand rezultate si informatii colectate din cercetarile intreprinse de ei insisi, Newberg si Waldman au constatat in mod repetat ca o conversatie dificila se poate transforma intruna binevoitoare in doar cateva minute –daca se face apel la Comunicarea Empatica.

Fie ca negociezi cu seful sau cu subalternii, fie ca te contrazici cu partenerul de viata ori incerci sa le faci fata copiilor, Comunicarea Empatica e o cale rapida si imbatabila de a ajunge la un dialog reciproc avantajos si de a-ti atinge scopurile. 

Prin recomandari limpezi si rezultate dovedite, cartea de fata va schimba felul in care gandesti si ii vorbesti oricui.

Produsul este in stoc Pret vechi: 35.00 LEI Pret: 26.25 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225
Newsletter

Oferte speciale