Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Curtea Veche

Cum sa vinzi inteligent
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Cum sa vinzi inteligent

Autor: Keth Dugdale, David Lambert

 

Titlul complet: Cum sa vinzi inteligent. Strategii de viitor pentru clienti mereu multumiti

Editura: Curtea Veche

Format: 13 x 20 cm
Numar pagini: 304
Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-588-687-2

Vrei sa devii un agent de vanzari remarcabil? Atunci e timpul sa afli ce insemna sa vinzi inteligent.

Toata lumea are ceva de oferit. Unii vand idei, altii vand servicii, iar altii produse. Indiferent ce?ai vinde, cartea de fata te va ajuta sa inregistrezi vanzari mai profitabile si sa simti ca esti mai eficient.

Cum sa vinzi inteligent intoarce pe dos strategia traditionala din vanzari si iti arata cum ideea de a situa nevoile clientilor pe primul plan se va dovedi cheia succeselor viitoare. Aceasta ultima generatie de strategii pentru vanzare graviteaza in jurul a ceea ce numim relatii consultative. Prin metoda lor unica, bazata pe principiul „Iti raman dator“, autorii iti arata cum sa construiesti o relatie bazata pe incredere si colaborare pe termen lung, astfel incat tu sa fii prima persoana pe care o suna clientul atunci cand va avea nevoie de un nou produs ori serviciu.

Afla din aceasta carte esenta celor mai noi metode si tehnici de vanzari, dar si cum sa-ti intelegi clientul, sa afli ce nevoi profesionale are el in realitate si cum sa construiesti o relatie durabila si reciproc avantajoasa cu acesta. Pune-ti clientul pe primul loc si vei castiga cu siguranta!

Produsul este in stoc Pret vechi: 28.00 LEI Pret: 21.00 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225
Newsletter

Oferte speciale