Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Curtea Veche

Calea spre succes
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Calea spre succes

Autor: Napoleon Hill

 

Titlul complet: Calea spre succes

Editura: Curtea Veche

Format: 13 x 20 cm
Numar pagini: 216
Anul aparitiei: 2011

ISBN: 978-606-588-230-0

„Calea spre succes a fost descoperita. A fost bine marcata pe harta, iar de-a lungul sau au fost plasate indicatoare. Acestea iti spun exact ce sa faci. Sunt cincisprezece la numar, iar daca iei aminte la ele si faci ceea ce iti spun, nimic nu te poate impiedica sa ai succes.“ - Napoleon Hill, Calea spre succes

Napoleon Hill (1883-1970) a fost un celebru autor american de carti de literatura motivationala. A trecut de la jurnalistica la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie si, evoluand rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri si presedinti, precum: Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford.

Preocuparile lui Hill au vizat convingerile personale ale individului si rolul lor in atingerea succesului. Ca rezultat al cercetarilor intreprinse, in calitate de reporter, si la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filozofia implinirii“, reluata in multe dintre cartile sale, cu scopul de a dezvalui calea spre imbogatire, formula prin care orice om se poate realiza atat in plan material, cat si spiritual. Desi concepute cu mult timp in urma, ideile lui Napoleon Hill sunt, in continuare, fundamentale pentru domeniul dezvoltarii personale.
Cea mai celebra lucrare a lui Napoleon Hill, De la idee la bani, este, totodata, una dintre cele mai bine vandute carti din toate timpurile. Alaturi de acest titlu, la Curtea Veche Publishing au mai aparut, de acelasi autor, Secretul bogatiilor (2007) si Puterea de convingere (2006).

Produsul este in stoc Pret vechi: 25.00 LEI Pret: 18.75 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225
Newsletter

Oferte speciale