Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Mix

Calea perfecta
Close

Recomanda acest produs

Luxsublima.ro
Viziteaza-ne pe luxsublima.ro

security

Calea perfecta

Autor: Osho

 

Titlul complet: Calea perfecta

Editura: Mix

Format: 13 x 20 cm
Numar pagini: 140
Anul aparitiei: 2010
ISBN: 978-973-8471-89-4

 

Intr-o zi fierbinte din vara anului 1964, un gup de oameni interesati de meditatie s-au adunat in India, la poalele dealurilor din Rajasthan pentru a asista la raspindirea primelor seminte ale unei invataturi revolutionare ce va influenta viata a milioane de oameni din intreaga lume.

Osho, omul in jurul caruia se adunasera acesti oameni, era pe vremea aceea profesor de filozofie la universitatea din Jabalpur. Aceasta prima tabara de meditatie din Ranakpur, Rajasthan, a devenit locul unde ideile lui Osho au inceput pentru prima oara sa se reverse catre discipoli.

"Vreau sa participati la extazul pe care eu il experimentez ca urmare a trezirii mele spirituale" spunea el in aceste prime discursuri care mai tarziu au devenit prima lui carte publicata.
"Iertati-ma daca va perturb somnul si dispersez ceata viselor voastre" continua el discursul despre cel mai important subiect posibil pentru un cautator spiritual "Propriul Sine".

Cu blindetea, compasiunea si intelepciunea specifice unui maestru care stie pentru ca a experimentat starea de "Trezire spirituala", reuseste sa exprime ceea ce el stie, pentru a se face inteles de cei care inca nu au experimentat-o insa sunt dornici sa ajunga la acest stadiu.

Aceata carte este o introducere provocatoare in extraordinara viziune asupra umanitatii pe care a avut-o Osho, viziune care continua si in zilele noastre sa inspire oamenii din intreaga lume, oameni care doresc sa descopere meditatia, relaxarea si transformarea spirituala facind in acelasi timp fata provocarilor pe care viata de zi cu zi le ridica in fata lor.

Produsul este in stoc Pret vechi: 16.00 LEI Pret: 12.00 LEI Adauga in cos
Comenzi telefonice: 0747.076.225
Newsletter

Oferte speciale