Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Blog

Detalii din cartea: Dictionar de astrologie Autor: Rodica Purniche

Cartea semnata de Rodica Purniche dovedeste curajul si meritul pionieratului. Si poate deveni o piatra de hotar in literatura romana de specialitate. Deoarece efortul enciclopedic este insotit si de reusita unei prezentari holistice, si de impactul multiplu pe care il trezeste in cautator descoperirea astrologiei ca stiinta sacra si arta divinatorie.


vezi tot articolul

Detalii din cartea: Fericirea pentru fiecare Autor: profesor yoga Gregorian Bivolaru

Cand iubesti cu toata puterea fiintei tale, iubirea ta uriasa iti va revela, fara indoiala, frumusetea deocamdata ascunsa a lucrurilor si a tuturor fiintelor. Atunci, oamenii vor veni fara indoiala la tine si te vor ruga sa le impartasesti si lor metoda tainica pe care ai folosit-o ca sa scapi de aceasta cumplita boala contagioasa care este nefericirea.

vezi tot articolul

Detalii din cartea: Gheranda Samhita. Invataturile secrete ale marelui yoghin Gheranda. Autor: profesor yoga Nicolae Catrina

La fel ca si celelalte tratate traditionale timpurii de yoga, atat stilul, cat si viziunea specifica situeaza fara indoiala Gheranda samhita in cadrul traditiei tantrice si sivaite, si nu al celei vedantice; mai exact, el se integreaza indeosebi ca un element particular in ansamblul metafizicii si misticii scolii spirituale Kaula si al sivaismului de tip Pasupata, in cadrul caruia era adorata cu precadere ipostaza lui Siva numita Pasupati ("Pastorul cel bun" sau Ghidul spiritual al tuturor fapturilor). 

vezi tot articolul

Detalii din cartea: Iata raspunsul meu. Autor: Swami Shivananda

O veche parabola povesteste ca oamenii care strabateau desertul in caravane auzeau mereu strigatul unui ascet:"Am un raspuns, am un raspuns. Cine are o intrebare?"

vezi tot articolul

Detalii din cartea: In armonie cu infinitul. Autor: Ralph Waldo Trine

Dumnezeu este Spiritul infinit care umple intregul Univers doar cu El Insusi, asa incat toate sunt de la El si in El si nimic nu este in afara. Deci, cu adevarat, in mod firesc, in El traim, ne miscam si ne ducem existenta. El este viata vietii noastre, esenta insasi a existentei noastre. 


vezi tot articolul

Detalii din cartea: Intrebarile cu talc ale regelui Milinda

Le-a fost scris sa se intalneasca. De ce? 0 spune povestea palpitanta care te asteapta in paginile acestei carti. Un rege de o inteligenta iscoditoare si un calugar care a ajuns la adevarata cunoastere printr-un concurs de imprejurari uimitor. Nu este doar intalnirea intre doua spirite stralucite, ci intre doua culturi care traiau vremuri de glorie - cea elena si cea budista.


vezi tot articolul
Newsletter

Blog de carte