Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Blog

Detalii din cartea: Am murit si m-am descoperit pe mine insami. Autor: Anita Moorjani

Cartea de fata dovedeste dincolo de orice indoiala ca noi suntem fiinte spirituale care traiesc o experienta umana... si ca suntem cu totii UNA.

vezi tot articolul

Detalii din cartea: Adevarul suprem referitor la iubire si fericire. Autor: Lester Levenson

Adevarul suprem este acel adevar care nu este valabil numai in momentul prezent, ci a fost intotdeauna si va ramane de-a pururi astfel.

vezi tot articolul

Detalii din cartea: Asteapta-te la miracole. Secretul uitat al succesului rasunator. Autor: Joe Vitale

De-a lungul carierei mele i-am ajutat pe multi oameni sa inteleaga cum isi pot imbunatati viata si cum isi pot implini visele. In tot acest timp, am cunoscut multe persoane care sunt absolut convinse ca aceste mecanisme nu pot functiona in cazul lor si ca astfel de miracole nu li se pot intampla decat altora, nu si lor.

vezi tot articolul

Detalii din cartea: Afirmatiile pozitive. Experimenteaza chiar acum tot ce poate fi mai bun in viata. Autor: Louise Hay

Experimenteaza chiar acum tot ce poate fi mai bun in viata.
Este nevoie de timp pentru ca samanta sa se transforme intr-o planta adulta. La fel se petrec lucrurile si cu afirmatiile: este nevoie de timp pentru ca prima declaratie sa se transforme intr-o realizare efectiva. De aceea, ai rabdare.

vezi tot articolul

Detalii din cartea: Altai - Himalaya si misterele lor. Jurnal de calatorie. Autor: Nicholas Roerich

Nicholas Roerich un Da Vinci al secolului XX. Artist prolific si inclasabil, filosof mistic, pedagog, scriitor, arheolog, explorator. O constiinta inalta si un om de actiune. A initiat primul pact international pentru protejarea patrimoniului cultural. A fost nominalizat la premiul Nobel pentru pace.

vezi tot articolul

Detalii din cartea: Astrologie relationala. Mica enciclopedie a secretelor pentru relatiile de cuplu. Autor: Rodica Purniche

„Doua corpuri punctiforme de masa m1 si m2 se atrag reciproc printr-o forta direct proportionala cu produsul maselor corpurilor si invers proportionala cu patratul distantei dintre ele, orientata pe directia dreptei ce uneste centrele de greutate ale celor doua corpuri.” 

vezi tot articolul
Newsletter

Blog de carte