Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Blog / Carte

Detalii din cartea: Unele secrete simple - inspiratoare si universal valabile ale inteleptilor. Autor: profesor yoga Gregorian Bivolaru

Aceste invataturi universal valabile, inspiratoare si pline de intelepciune, au supravietuit mii de ani datorita valorii lor inestimabile. 

Veti descoperi, cand le veti aplica, o modalitate eficienta de a primi anumite daruri minunate la care multi aspira. Punerea lor in practica va va aduce atat voua, cat si celor carora le veti revela (daca sunt deschisi launtric sa le primeasca si sa le foloseasca), o multime de beneficii, cum ar fi: pace profunda, prieteni adevarati, relatii minunate cu oameni pe care ii iubim si care ne iubesc, prosperitate divin integrata, fericire, sanatate etc. in aceasta privinta, intotdeauna, fara exceptie, un gram de practica valoreaza cat tone de teorie. 

Aceste secrete inspiratoare va vor elibera de multe iluzii, va vor ajuta sa va depasiti prejudecatile si inchistarile, va vor permite sa evitati suferintele si, in unele situatii, vor pune in actiune legile tainice ale norocului. 

Cuprinsul cartii „Unele secrete simple - inspiratoare si universal valabile ale inteleptilor.
Autor: profesor yoga Gregorian Bivolaru”
Secretul  1 / 9
Secretul  2 / 13
Secretul  3 / 17
Secretul  4 / 23
Secretul  5 / 29
Secretul  6 / 45
Secretul  7 / 49
Secretul  8 / 53
Secretul  9 / 59
Secretul 10 / 65
Secretul 11 / 75
Secretul 12 / 79
Secretul 13 / 83
Glosar / 89Fragment din cartea „Unele secrete simple - inspiratoare si universal valabile ale inteleptilor.
Autor: profesor yoga Gregorian Bivolaru”
Secretul 1
Cand semanam, nu este bine sa ne gandim mai mereu la recolta sau la culesul roadelor. Cand curatam solul de buruieni, nu este util sa ne gandim doar la fertilitatea lui. Altfel spus, fiecare activitate pe care urmeaza sa o realizam are aproape intotdeauna nevoie de intreaga noastra atentie pentru a se incheia cu bine. 
Anticiparea excesiva si prematura a rezultatelor eforturilor noastre ne poate face sa devenim nerabdatori si superficiali, determinandu-ne sa ne grabim ori sa lucram de mantuiala pentru a termina intr-un mod pripit si superficial ceea ce avem de facut. Graba, repezeala si neglijenta conduc in multe situatii la performante nesatisfacatoare, ce fac sa apara rezultate pe masura. in asemenea cazuri, pana la urma vom avea exact ceea ce meritam. 
De aceea, este necesar sa realizam fiecare actiune benefica la timpul ei, intr-un ceas bun, concentrandu-ne ferm si constant atentia asupra a ceea ce avem de facut. Astfel, declansam in noi procese de rezonanta benefice, ce ne permit sa daruim tot ceea ce este mai bun din fiinta noastra. Daca vom trai si vom actiona mai mereu in acest mod, norocul si succesul ne vor urma pretutindeni. 


Newsletter

Blog de carte