Telefon
Cos cumparaturi 0 produse | 0 Lei

Blog / Carte

Detalii din cartea: Asteapta-te la miracole. Secretul uitat al succesului rasunator. Autor: Joe Vitale

Universul dezvoltarii personale se bazeaza in principal pe ideea ca gandirea pozitiva iti va schimba viata. Desi ea reprezinta intr-adevar o parte a solutiei, eu cred ca lucrurile sunt putin mai complicate. Dupa parerea mea, adevaratul secret sunt asteptarile pozitive dublate de actiuni concrete. Oricat de mult ai incerca sa te convingi singur ca esti fericit, daca subconstientul tau este plin de convingeri negative, limitatoare care iti spun contrariul, nu vei putea progresa niciodata. Singura modalitate de a-ti trai visele consta in eliminarea acestor convingeri negative care le contracareaza pe cele pozitive si in asumarea intregii responsabilitati pentru fericirea ta.

Citind aceste pagini, vei afla:
- Cum se face ca gandurile si experientele tale stau la baza dialogului interior negativ pe care il porti incontinuu in mintea ta;
- Cum poti deveni mai lucid si cum iti poti schimba viata in mod constient;
- De ce trebuie sa fii recunoscator pentru toate evenimentele din viata ta si cum iti poti folosi toate experientele pentru a-ti amplifica bunastarea;
- Ca ai puterea de a alege cum sa reactionezi in fata circumstantelor din viata ta;
- Ca ceea ce iti spui in sinea ta nu coincide intotdeauna cu realitatea;
- Ca cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te implici in mod constient in momentul prezent, nu sa te scufunzi in amintirile tale din trecut sau in reveriile legate de viitor.

Cartea de fata iti prezinta pasii care te pot ajuta sa iti descoperi propriul miracol interior si te invata sa anticipezi miracolele care se pot petrece zilnic in viata ta.

Newsletter

Blog de carte